Wie ben ik?

Voetreflex

Aandacht voor je balans

Mag ik mij aan u voorstellen:.

Gerina Nijenkamp- Kolleman, geboren in 1970. Getrouwd met een lieve man en samen hebben wij twee prachtige, unieke kinderen.

Door een periode van tegenslag en uit balans zijn, ben ik in aanraking gekomen met de voetreflex. Begonnen met mediteren om rust te vinden kwam ik uit bij de meditatie van Louise Hay. Als snel begon ik boeken van haar te lezen. In het boek “Je kunt je leven helen” werd een voetreflex genoemd. Het was of het woord er vetgedrukt uitsprong. Vervolgens de stap gezet naar een zeer bekwame voetreflexoloog . Liep met mijn hoofd in de wolken na de behandeling. Bij deze voetreflexoloog geniet ik nog met regelmaat van een behandeling.

Het was voor mij wakker worden en bewustwording. Deze techniek wilde ik ook aanleren en heb gekozen voor de opleiding bij de BER. De BER is opgericht door Henk Homberg en de rode draad van een behandeling geven is om dit vanuit liefde te doen. De liefde voor de medemens kan ik zo via mijn handen aan een ander doorgeven.

In oktober 2020 heb ik mijn diploma behaald. Vervolgens ben ik geslaagd voor de beroepstoets bij de BER.

Blijf mijzelf graag ontwikkelen en heb diverse cursussen gevolgd naast mijn opleiding tot voetreflexoloog. De volgende cursussen heb ik gevolgd: Metamorfose massage, Chakra voetmassage, Massage en HSP ( hoog sensitief persoon) en de cursus Kindermassage. Deze opgedane kennis gebruik ik tijdens het geven van een behandeling.